Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Ik denk dat wij nog veel van elkaar kunnen leren. Sander werkt op het bestuursbureau van Cello

Cello als werkgever

Bij Cello luisteren we naar onze cliënten, hun familie, onze werknemers en vrijwilligers. Samen ondersteunen we mensen met een beperking om zich als uniek mens te ontplooien. Daarbij kijken we vooral naar wat er allemaal wél kan. En dat is heel veel.

Bij Cello willen we altijd vooruit. Onze cliënten hebben wensen en ambities – en jij als medewerker of vrijwilliger natuurlijk ook. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met een passend trainingsaanbod dat aansluit op jouw wensen. Bij Cello werk en leer je in een open cultuur, waarin jij mag zijn wie je bent.

Wil je een beeld krijgen van het werken in de gehandicaptenzorg? Kijk dan eens op werkenindegehandicaptenzorg.nl. Daar vind je ook filmpjes van medewerkers die over hun werk vertellen.

Meer informatie

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie? Neem dan contact op!

Jij en Cello
Werken en leren bij Cello

Elke dag stellen cliënten ons voor nieuwe vragen waarop we soms het antwoord nog niet weten. Ons werk is nooit klaar en elke dag proberen we het nog beter te doen. Juist dat maakt ons vak zo interessant. Daarbij is het wel essentieel dat jij je als professional blijft ontwikkelen in je vak. Bij Cello krijg je daarvoor alle ruimte. Elk jaar nemen we leerlingen aan die bij ons werken en leren. We investeren in jouw ontwikkeling en ambities. Wil je stagelopen, zoek je een BBL- of een BOL-plek? Neem contact op met het recruitmentteam!

Leren en versterken

LEV is een unieke samenwerking met onze opleidingspartner Koning Willem 1 College. In verschillende woningen en dagbestedingscentra zijn LEV-teams actief, die deel uitmaken van een LEV-leernetwerk.

In een LEV-leernetwerk is iedereen gelijkwaardig aan elkaar. Of je nu leerling bent of een ervaren kracht: de formele rol telt niet, wel de rol en de talenten die de teamleden hebben. Die insteek versterkt de kracht van het netwerk en zorgt voor frisse en vernieuwende ideeën om de zorg te verbeteren. Er is sprake van een intensieve samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers, ondersteunende diensten en andere partners.

Kernwaarden en kompas

Cello werkt waardegedreven. We willen dat al onze ondersteuning, activiteiten en keuzes in lijn zijn met onze kernwaarden.

We sluiten aan, zijn betrouwbaar, nieuwsgierig en ondernemend. In onze dagelijkse praktijk is ons kompas het mensbeeld dat we samen met medewerkers, cliënten en hun familie hebben opgesteld.